BELÉPÉS  
KAPCSOLATFELVÉTEL
 
MOBILAPP  
KIPRÓBÁLOM DÍJMENTESEN
Kiemelt cikkeink
2019-02-21
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
A tanító is holtig tanul… A legfrissebb pedagógiai módszerekre és eredményekre nyit ablakot a Pedagógus Expo február 23-án, szombaton a Budapest Kongresszusi Központban. A rendezvény házigazdája Novák Péter, az előadók sorában pedig többek között olyan nagy személyiségek, mint Böjte Csaba, Gyarmati Éva vagy Jocó Bácsi...
2019-01-08
 
Írta: Nagy Erzsébet
 
Rovat: képzések
Az alábbiakban néhány gyakran felmerülő kérdésen keresztül segítünk eligazodni a pedagógusok minősítési rendszerére, a minősítő vizsga és a Pedagógus II. fokozat eléréséhez szükséges minősítési eljárásra, valamint az ezek részét képező, portfóliókészítésre vonatkozó jogi szabályozásban.
Kreditpontos továbbképzés óvodapedagógusoknak 2019 első negyedéveben
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján szeretnénk továbbra is megszolgálni bizalmukat, és rendelkezésükre bocsájtani kreditpontos továbbképzéseinket, melyeket az Önök igényei és visszajelzései alapján tovább aktualizáltunk az elmúlt időszakban.
2019-03-04
 
Írta: Lajos Dániel
 
Rovat: képzések
Együttnevelés: integráció/inklúzió
Együttnevelés: integráció/inklúzió címmel tervezett pedagógusképzésünk elsősorban általános iskolai tanároknak és tanítóknak szól. A képzés e-learning formában zajlik, és napi két órás online tanulást igényel, így Ön kényelmesen beillesztheti napirendjébe. Kurzusaink ideálisak mindazok számára, akik zsúfolt napirendjük mellett szeretnék szakmailag felkészíteni magukat az új oktatási rend kihívásaira, az új generáció jelentette feladatok sokrétűségére, mindezt otthonról, interneten ke
2018-10-26
 
Írta: Lajos Dániel
 
Rovat: képzések
Személyiségfejlődés és -fejlesztés az óvodában
Vegyen részt blended-learning képzésünkön, mely hatékonyan ötvözi az online tanulás és a kurzus oktatójával való valós idejű (online konzultáció, és személyes konzultáció lehetősége) kapcsolattartás előnyeit, és ismerje meg a gyermekkori személyiségfejlesztés hatékony eszközeit! Kurzusaink ideálisak mindazok számára, akik zsúfolt napirendjük mellett szeretnék szakmailag felkészíteni magukat az új oktatási rend kihívásaira, az új generáció jelentette feladatok sokrétűségére, mindezt o
2018-10-19
 
Írta: Lajos Dániel
 
Rovat: képzések
Korszerű óvodavezetés a köznevelés új rendszerében
Vegyen részt blended learning képzésünkön (online tanulás + online és személyes konzultációs lehetőség), és frissítse fel vezetői ismereteit! Kurzusaink ideálisak mindazok számára, akik zsúfolt napirendjük mellett szeretnék szakmailag felkészíteni magukat az új oktatási rend kihívásaira, az új generáció jelentette feladatok sokrétűségére, mindezt otthonról, interneten keresztül az ország bármely pontjáról elérhető rendszerünkben.
2018-10-19
 
Írta: Lajos Dániel
 
Rovat: képzések
Meghívó pedagógiai-pszichológiai konferenciára Bagdy Emőkével
Szeretettel várjuk konferenciánkra, amelynek címe: Középpontban: a pedagógus. November 20-án a Lurdy Házban Bagdy Emőkével.
2018-10-16
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Meghívó országos konferenciára - október 2-ára
Szeretettel várjuk Önt és minden kedves érdeklődő pedagógus és intézményvezető kollégáját 2018. október 2-án országos konferenciánkra, amelyen szakértőink a nevelési és tanügy-igazgatási feladatok végzéséhez, valamint a GDPR-rel kapcsolatos teendőkhöz nyújtanak segítséget konzultációs lehetőséggel egybekötve.
2018-09-06
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Meghívó portfólióíró szemináriumra
Várjuk tanácsadói napunkra, amelyet 2018. augusztus 15-én tartunk kifejezetten óvodapedagógusok és óvodavezetők részére. Címe: Pedagógusminősítés és portfólióírás óvodapedagógusoknak, óvodavezetőknek 2018/19 – Portfólióíró szeminárium
2018-07-06
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Országos konferencia - új kezdési időpont!
Tanügyi feladatok és élmények az óvodában címmel országos konferenciát tartunk óvodapedagógusoknak, óvodavezetőknek 2018. május 23-án a Nagy Lajos király útja 127-ben!
2018-05-22
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Tanácsadói nap - A tanfelügyeleti ellenőrzés: április 5-én
Felkészülés az ellenőrzésre, a jogszabály-változások és a tanügyi dokumentumok óvodapedagógusoknak. Részletes tájékoztatás konzultációs lehetőséggel! Jelentkezzen most!
2018-04-03
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Akkreditált pedagógusképzések óvodapedagógusoknak tavasztól
Kreditekre van szüksége? Érdeklődik a konfliktuskezelés, a személyiségfejlesztés, a korszerű vezetéselméletek iránt? Vegyen részt 2018 tavaszán induló online képzéseinken - előfizetőinknek 1 fő erejéig díjmentesen!
2018-02-22
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Meghívó portfólióíró tanácsadói napra
Nem jut ideje rá, hogy nyomon kövesse a minősítés jogszabályi változásait? Köznevelési szakértőink: Lukács-Kémédni Ágnes és Vass Katalin segít Önnek! A változásokat, az aktuális feladatokat és a fokozatonként teljesítendő követelményeket bemutató szakmai rendezvényünkön Ön tökéletesen és kényelmesen felkészülhet a minősítésre!
2017-10-19
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Meghívó tanácsadói napunkra az integrációról és az inklúzióról
Előadók: dr. Bakonyi Anna címzetes főiskolai docens – Karczewicz Ágnes óvodapedagógus.
2017-10-09
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Országos konferencia szeptember 26-án
A 2017/18-as nevelési év tanügyi feladatai és kihívásai az óvodában Országos konferencia óvodapedagógusoknak, óvodavezetőknek 2017. szeptember 26-a, Lurdy Ház.
2017-09-13
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Problémás esetek az óvodában – Esetek bemutatása, jogesetek, megoldások
Jogi problémája adódott az óvodában? Vegyen részt országos konferenciánkon 2017. szeptember 26-án!
2017-09-13
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Új pedagógus-továbbképzések előkészületben
További akkreditált pedagógus-továbbképzésekkel bővül a Menedzser Praxis Kiadó kínálata. Az akkreditációs folyamat már zajlik, a képzések várhatóan 2018-tól lesznek elérhetők.
2017-08-29
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Tanácsadói nap az önértékelés és a beszámoló változásairól
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő óvodapedagógust 2017. június 26-án tanácsadói napunkra, amelyen szakértőink: Lukács Lászlóné és Vass Katalin segítségével feldolgozzuk az aktuális változásokat.
2017-06-07
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Országos konferencia május 3-án
Nevelési és tanügy-igazgatási feladatok az óvodában címmel országos köznevelési konferenciát tartunk május 3-án, szerdán a Lurdy Házban.
2017-04-25
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Pályázat eredményhirdetése - Tanácsadói nap
Kiadónk "Jó-gyakorlat az óvodában" című tanulmányíró-pályázatának eredménye a zsűri döntése alapján megszületett. Az ünnepélyes eredményhirdetésre tanácsadói nap keretében kerül sor 2017. február 13-án.
2017-01-26
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Jó-gyakorlatok az óvodában - pályázat
Tanulmányíró-pályázat óvodapedagógusok részére Az OVIADMIN kiadója, a Menedzser Praxis Kiadó Kft. tanulmányíró-pályázatot hirdet óvodapedagógusoknak.
2016-10-03
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Országos pedagógiai-pszichológiai konferencia Bagdy Emőkével
Önt is érinti a gyerekkori agresszió, a motiválatlanság, netán a kifáradás problematikája? Szeretne ötleteket kapni az óvoda-iskola átmenettel kapcsolatosan? Látogasson el országos pedagógiai-pszichológiai konferenciánkra!
2016-09-05
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Óvodatitkári feladatok - Tanácsadói nap Lukács Lászlónéval
Tanácsadói napunkon az óvodatitkári feladatokat vettük górcső alá. Előadóik az óvodatitkári feladatokat minden oldalról körüljárta. Résztvevőinknek lehetőségük volt előadóinktól kérdezni, a munkafolyamatokat átlátni, továbbá ötleteket meríthettek a folyamatok optimalizálásához.
2016-05-02
 
Írta: oviadmin.hu
 
Rovat: képzések
Ellenőrzés és értékelés a köznevelésben - Országos konferencia óvopedagógusoknak
Szeretettel meghívjuk Önt a konzultációval egybekötött Ellenőrzés és értékelés a köznevelésben - Országos konferencia óvodapedagógusoknak, óvodavezetőknek című szakmai napunkra!
2015-09-14
 
Írta: Oviadmin
 
Rovat: képzések
Portfóliókészítés lépésről lépésre
Online szakmai segédanyag és oktató csomag mintaportfólióval, bemutató videókkal és dokumentumsablonokkal.
2014-10-16
 
Írta: OviAdmin
 
Rovat: képzések
Klinghammer István: Nem lesz minőségbeli változás az óvónőképzésben
Az óvodapedagógusi képzés színvonala változatlanul magas marad, de új képzéseket is bevezetnek, mint például a felsőfokú szakképzést. Jelentette ki a felsőoktatásért felelős államtitkár.
2013-09-19
 
Írta: mti
 
Rovat: képzések
TECHNIKAI SEGÍTSÉG
SZAKMAI SEGÍTSÉG
óvoda | óvodás gyermek | óvodai élet | óvodapedagógusok honlapja | óvodapedagógus alkalmassági vizsga | óvodapedagógus munkaköri leírása | óvodapedagógus portfólió | óvodapedagógus ponthatár | óvodai információk | óvodai cikkek | óvodai folyóirat | óvodai magazin| óvodai adminisztráció | letölthető anyagok | óvodai dokumentumok | óvodai portál | óvodai iratminták | óvodai módszertár | óvodavezető portál | óvónők szakmai weboldala

Pedagógiai képzések, továbbképzések óvónőknek

Technikai Segítség
Név:
E-mail:
Telefon:
Üzenet:
 
  Üzenet elküldése  
Szakmai Segítség
Név:
E-mail:
Telefon:
Üzenet:
 
  Üzenet elküldése  
Hírlevélre feliratkozás
Név:
Intézménynév:
E-mail:
Beosztás:
Telefon:
 
  OK  
Belépés
E-mail:
Jelszó:
 
  Belépés